International service
Kiadó Zsinagógára néző, nappali+ 3 hálószobás lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

250.000 HUF

3.125 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Kiadó Zsinagógára néző, nappali+ 3 hálószobás lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

250.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
3.125 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
37.500 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Egy három különnyíló szobás lakást ajánlok a figyelmükbe.

A lakás teljesen felújított az ablakai a Zsinagógára néznek.

A ház liftes, nagyon jó állapotú, a belső kert igényesen rendezett, s a különnyíló konyha és az egyik szoba ide néz.

A lakást 5 éve teljes körüen felújították, amely során a villamos hálózat teljes felújítása megtörtént.

A lakást ajánlom azoknak, akik a Belváros szívében szeretnének lakni.

Felszereltség

Légkondicionáló
Erkély
Központi Fűtés

VII.Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.