International service
Három hálószobás kiadó luxuslakás a Molnár utcában

V.Kerület

560.000 HUF

4.553 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

123

Négyzetméter

Három hálószobás kiadó luxuslakás a Molnár utcában

V.Kerület

Térkép megjelenítése

560.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

123

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
3
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
4.553 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Bérbevételre kínálunk az 5. kerület Molnár utcában egy második emeleti három hálószobás és három fürdőszobás luxus színvonalon felújított és bútorozott lakást.

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.