International service
Central Passage-ban 1 hálós lakás!

VI.Kerület

61.500.000 HUF

1.308.511 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

47

Négyzetméter

Central Passage-ban 1 hálós lakás!

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

61.500.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

47

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.308.511 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
21.000 HUF
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél

Leírás

Király utcában nappali+ 1 hálószobás, erkélyes lakás eladó. Jelenleg ki van adva, 140.000Ft-ért.

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.