International service
Belgrád rakpartnál párizsi panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

66.900.000 HUF

1.045.313 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

64

Négyzetméter

Belgrád rakpartnál párizsi panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

66.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

64

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.045.313 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
14.500 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Kelet

Leírás

 
Eladó a Belgrád rakpartnál  egy 64nm-es 2 szoba + hallos + konyha + kamra + fürdőszobás , bútorozott, világos, a városra panorámás, szép összkomfortos lakás.
 
A ház szép állapotú, a lakás öt ablaka párizsi panorámás, a Molnár utcára néznek.
 
A lakásban még bérlő van, de rugalmasan mutatható.
 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.