International service
Adyliget családi ház

II.Kerület

319.000.000 HUF

1.181.481 / m2 HUF

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

270

Négyzetméter

Adyliget családi ház

II.Kerület

Térkép megjelenítése

319.000.000 HUF

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

270

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
4
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.181.481 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

LUXUS ADYLIGETEN!!!! II.ker. Adyliget elegáns villanegyedében eladó egy 803nm2-es ősfás, panorámás telken, minden luxust kielégítő 270nm2-es napfényes, nappali+4 hálószobás finom eleganciájú családi ház, melynek minden helyisége klimatizált. Hidegebb idő beköszöntével padlófűtés és radiátorok, valamint egy kandalló biztosítják a kellemes meleget a házban. A belső melegburkolatos helyiségek trópusi fa padló burkolatot kaptak. Tavasszal és nyáron automata öntözőrendszerű gyönyörű kert, valamint fűthető medence biztosítja a kellemes kikapcsolódást. A ház részben alápincézett, ahol 2 állásos garázs, konditerem, szauna+tusoló található.
 

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés
Garázs
Kert
Konditerem
Medence
Szauna
Terasz

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.