International service
Belvárosban párizsi panorámás lakás!

V.Kerület , Belváros

66.900.000 HUF

1.045.313 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

m2

64

Négyzetméter

Belvárosban párizsi panorámás lakás!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

66.900.000 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

64

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.045.313 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Leírás

A ház szép a lakás öt ablaka Párizsi panorámás.
 
A lakásban még bérlő van, de rugalmasan mutatható.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.