International service
Garibaldi utcában nagy teraszos újszerű lakás!

V.Kerület , Lipótváros

147.500.000 HUF

1.638.889 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Garibaldi utcában nagy teraszos újszerű lakás!

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

147.500.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.638.889 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Felújított

Leírás

V.kerületben, Garibaldi utcában duplex,emeletrápítéssel épült 90nm alapterületű,igényesen kialakított nagy teraszos, modern  lakás eladó.

Felszereltség

Központi Fűtés
Duplex

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.