International service
Újéptésű Ökolakás geotermikus fűtéssel

IX. Kerület , Ferencváros

34.500.000 HUF

1.045.455 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

m2

33

Négyzetméter

Újéptésű Ökolakás geotermikus fűtéssel

IX. Kerület , Ferencváros

Térkép megjelenítése

34.500.000 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

33

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.045.455 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Felújított

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Leírás

IX. kerületben eladó, újépítésű ökolakás. Az ingatlan kedvező kialakítása miatt (ablakok) egy hálórész is leválasztható, könnyen másfél szobássá alakítható.


A magas emeletnek köszönhetően az erkélyről ráláthatunk a Szabadság-szoborra is.

A geotermikus rendszerű társasházi lakásban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új, a 21. század elvárásainak megfelelő lakás épült, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is.

A lakás magas műszaki tartalommal készült: a padló és a mennyezetfűtés nyáron hűtésként funkcionál, így olyan, mint ha a lakás légkondicionálással lenne ellátva.

Műszaki átadás:2020. július

Felszereltség

Erkély
Tehermentes

IX. Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.