International service
Építési projekt Rózsadomb

II.Kerület

580.000.000 HUF

414.286 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

m2

1400

Négyzetméter

Építési projekt Rózsadomb

II.Kerület

Térkép megjelenítése

580.000.000 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

1400

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
414.286 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Dél-kelet
Épület állapota:
Felújítandó

Leírás

Érvényes építési engedéllyel eladó 2266 nm-es építési telek komplett projekttel együtt Rózsadombon.  10 lakás építhető 3 épületben, melyek közül két penthouse lakás a Parlamentre panorámás. 5% áfával megépíthető projekt. Ősfás környezet, patinás villák a szomszédban.

Telekméret 2266 nm

Utcafront 42 m

Beépíthetőség: 20%

Építménymagasság: 9.5 m

Felszereltség

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.