International service
Párizsi udvar mellett 3 apartman

V.Kerület

180.000.000 HUF

1.285.714 / m2 HUF

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

140

Négyzetméter

Párizsi udvar mellett 3 apartman

V.Kerület

Térkép megjelenítése

180.000.000 HUF

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

140

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.285.714 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak

Leírás

A PÁRISI UDVAR MELLETT, A PETŐFI SÁNDOR UTCÁBAN KÍNÁLOK MEGVÉTELRE EGY 140 NM-ES, 3 LAKÁSSÁ BONTOTT INGATLANT EGY RENDEZETT, POLGÁRI HÁZ 4.EMELETÉN!

3 lakás lett kialakítva, egy studio, és 2 db 2 szobás lakás. mindhárom egység különbejáratú. 

Hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Bútorozott

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.