Nemzetközi partner
Kéthálós luxus a Parlamenthez közel

V.Kerület

143.900.000 HUF

1.581.319 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószobák

m2

91

Négyzetméter

Kéthálós luxus a Parlamenthez közel

V.Kerület

Térkép megjelenítése

143.900.000 HUF

2

Hálószobák

91

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.581.319 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:

Leírás

A Szemere utca Parlamenthez közeli részén kínálunk egy 5. emeleti frissen felújított 2 hálószobás és 2 fürdőszobás luxuslakást 4 négyzetméternyi erkéllyel jó állapotú bauhaus épületben. Tájolása kelet-nyugati, egész nap nagyon világos.

A felújítás során a teljes gépészet ki lett cserélve és magas minőségű burkolatok kerültek beépítésre.

A lakás azonnal költözhető és a képeken látható bútorzat a vételár részét képezi.

 

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.