International service
Egyetem téren erkélyes, tágas lakás

V.Kerület , Belváros

185.000.000 HUF

1.075.581 / m2 HUF

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

172

Négyzetméter

Egyetem téren erkélyes, tágas lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

185.000.000 HUF

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

172

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.075.581 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Eladó a Belváros szívében az Egyetem téren egy 172 nm-es 4. emeleti ,nagy belmagasságú, 6 szobás,erkélyes lakás.

Jelenleg iroda, amely az alábbi helyiségekből áll:4 nagyobb szoba,2 kisebb szoba,1  hall,1 konyha,1 kádas fürdő wc-vel,1 külön wc.
 

Felszereltség

Erkély
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.