International service
Egyhálós luxuslakás a Váralján

I.Kerület

99.000.000 HUF

1.414.286 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Egyhálós luxuslakás a Váralján

I.Kerület

Térkép megjelenítése

99.000.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.414.286 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

A Lovas utcában kínálok megvételre jó állapotú épületben egy első emeleti, egyhálós, magas színvonalon, frissen felújított elegáns luxuslakást. Kifinomult ízlésű, letisztult, kortárs design, világos terek, nagy belmagasság jellemzi.

A felújítás során a strangok és vezetékek is cserélve lettek, új fa, háromrétegű üvegezésű nyílászárók, magas minőségű burkolatok, szaniterek kerültek beszerelésre. Loxone, telefonról is vezérelhető intelligens vezérlésű otthon.

A képeken látható bútorzat a vételár részét képezi.

 

 

Felszereltség

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.