International service
Nagy terasz, zöld környezet.

II.Kerület

89.000.000 HUF

988.889 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Nagy terasz, zöld környezet.

II.Kerület

Térkép megjelenítése

89.000.000 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

90

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
Félemelet
Négyzetméter ár :
988.889 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
12.700 HUF
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Leírás

Zöldre néző, jó közlekedésü, kényelmesen megközelíthető, nagyteraszos, 90nm-es, első emeleti, 3 szobás világos, cirkós lakás, garázzsal együtt eladó.

Felszereltség

Légkondicionáló
Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Garázs
Kert
Kert hozzáférés
Tehermentes
Parkolóhely
Ablak a konyhában
Terasz

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.