Nemzetközi partner
Kiadó lakás az Akadémia utcában

V.Kerület

950.000 HUF

8.051 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószobák

m2

118

Négyzetméter

Kiadó lakás az Akadémia utcában

V.Kerület

Térkép megjelenítése

950.000 HUF

2

Hálószobák

118

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
8.051 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
18.000 HUF
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:

Leírás

Kiadásra kínálunk az Akadémia utcában egy második emeleti teljes körűen felújított kéthálós lakást szépen karban tartott épületben. Nagy belmagasság, tágas terek, nagy méretű ablakok, igényes burkolatok és design bútorok teszik elegánssá a lakást. Az előtérből a konyha-étkezőbe jutunk, innen pedig a tágas nappaliba. A főhálóhoz nagy méretű gardrób és saját fürdőszoba tartozik. Ezen kívül egy vendégháló/dolgozószoba található még a lakásban, melyhez szintén saját fürdőszoba lett kialakítva.

A lakás légkondicionált és gépesített: borhűtő,mosógép, szárítógép, tv-k,audiórendszer. Tömegközlekedés pár percre elérhető. Parkolni közterületen vagy a közeli mélygarázsban lehetséges. 

Minimum bérlési idő 1 év. Bérleti díj 2750EUR+rezsi+közös költség (60EUR)

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.