Nemzetközi partner
Ó utcában újszerű lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

57.000.000 HUF

1.212.766 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószobák

m2

47

Négyzetméter

Ó utcában újszerű lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

57.000.000 HUF

1

Hálószobák

47

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.212.766 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Leírás

VI. ker. legkedveltebb újszerű társasházában eladó egy  5 emeleti lakás.


A lakás 47 m2 + 4 m2 terasz. Nappali, konyha-étkező, hálószoba, fürdő, külön Wc.

A lakáshoz teremgarázs hely is tartozik, ennek ára 8 Mf.
 

Felszereltség

Központi Fűtés
Terasz

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.