International service
A Lánchíd közelében, legfelső emeleti napfényes, háromszobás lakás.

I.Kerület , Váralja

116.100.000 HUF

914.173 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

127

Négyzetméter

A Lánchíd közelében, legfelső emeleti napfényes, háromszobás lakás.

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

116.100.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

127

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
914.173 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

A budai városrész történelmi nevezetességei közelében, értékálló elhelyezkedéssel, teljesen felújított és berendezett, városi panorámás, háromszobás napfényes lakás, egy műemléki felújítás előtt lévő egyébként jó állapotú épület legfelső emeletén.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Bútorozott
Magas Belmagasság
Tehermentes
Felső Emelet
Ablak a konyhában

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.