International service
Múzeum körúti kis lakás eladó!

V.Kerület , Belváros

38.000.000 HUF

1.055.556 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

m2

36

Négyzetméter

Múzeum körúti kis lakás eladó!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

38.000.000 HUF

hálószoba

1

Hálószoba

36

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.055.556 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Közepes állapot
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Jó állapot

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Leírás

V. kerületben a Múzeum körúton, jó lakóközösségű házban, 5.emeleti, 36nm-es, felújítandó lakás eladó.

Az ingatlan tehermentes,azonnal költözhető

Felszereltség

Központi Fűtés
Tehermentes

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.