International service
Exkluzív penthouse újépítésű lakás Rózsadomb szívében!

II.Kerület , Rózsadomb

246.925.000 HUF

2.975.000 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

m2

83

Négyzetméter

Exkluzív penthouse újépítésű lakás Rózsadomb szívében!

II.Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

246.925.000 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

83

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.975.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Exkluzív lakások, 7 lakásos új építésű társasházban Budapest. II. kerület, Rózsadomb központi részén!

A lakóház alapvetően modern, letisztult megjelenése ellenére jól illeszkedik a tradicionális budai, jellemzően kisebb lakásszámú társasházakkal övezett utcába. Az alkalmazott építő anyagok és műszaki megoldások egyaránt a legmagasabb kategóriát képviselik. Az anyagi ráfordításon túl, az impozáns külső megjelenés, a praktikus közös terek és a napfényes, kényelmes lakások kialakítása alapos átgondolás és komoly szakmai tapasztalaton alapuló, folyamatos egyeztetések eredménye.


A földszinti lakások méretes terasszal és kizárólagos használatú kertrésszel rendelkeznek, mely abszolút intim családi időtöltést biztosít, mivel a szomszédos házak ablakai nem erre néznek. A kertet és a környéket örökzöld-, illetve méretes lombozatú fák sokasága díszíti. Az emeletek teraszáról nyitott tér tárul elénk a környező budai hegyek irányába.

Hőszivattyús hűtés-fűtés, jövőbe mutató műszaki megoldások, letisztult elegáns megjelenés, maximális komfort. Kiváló közlekedés és infrastruktúra

Az ingatlanokhoz garázs, tároló vásárolható!


Átadás: 2020 nyara

Felszereltség

Amerikai konyhás
Terasz

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.