Nemzetközi partner
Deák Ferenc utcában nagy erkélyes

V.Kerület , Belváros

119.900.000 HUF

1.332.222 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószobák

m2

90

Négyzetméter

Deák Ferenc utcában nagy erkélyes

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

119.900.000 HUF

2

Hálószobák

90

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.332.222 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
59.232 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújításra szorúl
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Leírás

A Deák Ferenc utcában ritka lehetőség egy ilyen NAGY ERKÉLYES lakást találni,hiszen az erkélyről belátható az Erzsébet tér, Kempinski, illetve a Le Meridien hotel!


A lakás elosztása engedi, hogy kis átalakítással nappali plusz két hálós legyen az ingatlan.

Kiváló lokáció, remek elosztás, nagy lehetőség, ha a város abszolút szívében szeretne egy fantasztikus lakást.

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.