International service
Andrássy úti felújított lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

83.900.000 HUF

1.645.098 / m2 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

51

Négyzetméter

Andrássy úti felújított lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

83.900.000 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

51

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.645.098 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
12.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Az Andrássy út belső részén kínálok megvételre egy olasz designnal kialakított, teljes bútorzatot magában foglaló lakást.

A lakás két nagy ablaka néz az Andrássy útra, amely közvetlen az Operaháznál található.

A lakás felújítás alatt áll, ezért a felújított állapotról képeket még nem tudok Önökkel megosztani.

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés
Tehermentes

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.