International service
Széchenyi rakparti felújítandó lakás

V.Kerület , Lipótváros

129.900.000 HUF

1.829.577 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

71

Négyzetméter

Széchenyi rakparti felújítandó lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

129.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

71

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.829.577 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
39.050 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Magasemeleti, világos, jelenleg is jó elosztású, de könnyen alakítható, felújítandó lakás a Duna parton.

A Parlament közelében, lenyűgöző panorámával, a Budai Várnegyedre, a Citadellára és a dunai hidakra.

A lakás egy jó állapotú, rendezett, liftes házban található, egyik szobája a ház csendes és nyugalmas zöld kertjére néz.

Értékálló magas hozammal bérbe adható befektetés.

 

 

 

 

 

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.