International service
Vigyázó Ferenc utcában 3 luxus lakás eladó

V.Kerület

435.000.000 HUF

1.933.333 / m2 HUF

7

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

m2

225

Négyzetméter

Vigyázó Ferenc utcában 3 luxus lakás eladó

V.Kerület

Térkép megjelenítése

435.000.000 HUF

7

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

225

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.933.333 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Észak
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Páratlan lehetőség a Belváros legvonzóbb részén, a négy csillagos Prestige Hotel tőszomszédságában, a Széchenyi tér közvetlen közelében!

Az épület Budapest egyik legjobb luxus apartmanháza, portaszolgálattal és mélygarázzsal. 

A klasszikus nagypolgári, elegánsan felújított 3 db lakás ára tartalmazza az ingatlanhoz tartozó 3 db tárolót.. A kuriózumnak számító elhelyezkedésének, valamint könnyű és extrán jövedelmező (1800-2000 Eur/hónap) kiadhatóságának köszönhetően rendkívül értékálló befektetés! 

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.