International service
A Károlyi-kertnél nappali+1 hálós lakás

V.Kerület , Belváros

52.900.000 HUF

789.552 / m2 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

67

Négyzetméter

A Károlyi-kertnél nappali+1 hálós lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

52.900.000 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

67

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
789.552 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Közepes állapot

Leírás

Közel a Károlyi kerthez a Magyar utcában kínálok megvételre egy jó állapotú, azonnal költözhető, 67 nm-es lakást egy átlagos állapotú, polgári ház 3.emeletén. A házban nincs lift.

Az ingatlanban a meleg vizet és a fűtést cirkó kazán biztosítja. A lakás jó állapotú, pár éve volt a felújítása.

Befektetésnek is jó választás akár rövid távú akár hosszútávú bérlésre. Közelben a Váci utca, Károlyi kert, Ferenciek tere, Astoria.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.