Nemzetközi partner
A Petőfi Sándor utcában luxus lakás

V.Kerület

125.000.000 HUF

1.436.782 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószobák

m2

87

Négyzetméter

A Petőfi Sándor utcában luxus lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

125.000.000 HUF

2

Hálószobák

87

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.436.782 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:

Leírás

A Váci utca mellett, a Petőfi Sándor utcában kínálok megvételre egy 87 nm-es, nappali + 2 hálós + 1 fürdős + 1 külön Wc-vel rendelkező LUXUSLAKÁST átlagos állapotú, polgári, liftes házban.

Az ingatlan egyedi, cirkó fűtéses, utcai nézetű, délkeleti tájolású. A felújításnál a tulajdonosok nagyon figyeltek a minőségre mind a kivitelezésben, mind az anyagok kiválasztásánál. A képen látható összes bútor, gépek, csillárok, kiegészítők a vételár részét képezik.

Tökéletes befektetés kiadásra is, közelben a felújított Párizsi udvar, Váci utca, Duna korzó, Vörösmarty tér.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon a megadott elérhetőségeken!

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.