International service
Deák Ferenc térnél felújított lakás

VII.Kerület , Erzsébetváros

92.500.000 HUF

1.340.580 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

69

Négyzetméter

Deák Ferenc térnél felújított lakás

VII.Kerület , Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

92.500.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

69

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.340.580 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
21.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

A Károly krt.-on, közvetlenül a Deák Ferenc térnél kínálok megvételre egy magas emeleti, jó elosztású, felújított lakást.

A lakás egy szépen karbantartott, bauhaus házban található.

A Társasházban rövid és hosszú távú bérleményeztetés is lehetséges, de irodai funkcióban is könnyen bérbeadható-

A kiváló lokáció miatt, hosszú távon is jó befektetésnek minősül.

Felszereltség

Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Erkély
Hűtő
Bútorozott
Tehermentes
Legfelső emelet
Mosógép
Kilátással

VII.Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.