Nemzetközi partner
Az Operaház és a Bazilika között két hálós

VI. Kerület , Belső-Terézváros

115.000.000 HUF

1.084.906 / m2 HUF

hálószoba

1

Hálószobák

m2

106

Négyzetméter

Az Operaház és a Bazilika között két hálós

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

115.000.000 HUF

1

Hálószobák

106

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.084.906 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:

Ideális

Felújításra

Leírás

6.kerületben, a Lázár utcában eladóvá vált egy 106 nm-es, jelenleg nappali + 1 hálós + hallos lakás, amit kiváló elosztása miatt könnyedén nappali + 2 háló + 2 fürdős othonná lehet alakítani. 

Az ingatlan egy jó állapotú, liftes, polgári ház 3.emeletén található utcai nézettel. Az erkély a Lázár utcára néz. Átlagosnál nagyobb belmagassága a klasszikus, polgári lakások hangulatát idézi.

Kiváló infrastrukturájának köszönhetően tökéletes lakhatási, illetve befektetési célra is! A közelben az Opera, Andrássy út, Bazilika, Deák tér.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Erkély

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.