International service
Városház utcai két hálós luxuslakás

V.Kerület , Belváros

239.000.000 HUF

1.695.035 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

141

Négyzetméter

Városház utcai két hálós luxuslakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

239.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

141

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.695.035 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Kelet

Leírás

Az V. kerület Városház utcában kínálok megvételre egy legfelső emeleti két hálós luxuslakást, amely 12 nm-es télikertesített  terasszal rendelkezik, amely nyáron nyitottá tehető.

A lakás felújítása során a legmodernebb technológiával készült a gépészet: mennyezet és fal fűtés-hűtés biztosítja a kívánt hőmérsékletet. A konyhában minden gép beépített. A berendezés a vételár részét képezi, melyek mind luxusmárkák darabjai.

A ház mind belülről, mind kívülről gyönyörű állapotú.

 

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Erkély
Fürdőkád
Magas Belmagasság
Szeparált modsó
Legfelső emelet
Falfűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.