International service
Andrássy úton felújítandó lakás

VI.Kerület

66.900.000 HUF

983.824 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

68

Négyzetméter

Andrássy úton felújítandó lakás

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

66.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

68

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
983.824 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Az Andrássy úton a Kodály Körönd és a Hősök tere közötti szakaszon kínálok megvételre egy magas emeleti jól alakítható lakást.

 

A lakást könnyen alakítható nappali plusz két hálószobássá.

 

A társasház mindössze három emeletes tágas és nagy belső udvara van, ahová autóval is be lehet éllni.

 

A lakás ajánlom befektetőknek és azoknak, akik paloták környezetében, Magyarország legszebb sugárútján, a világörökség részén szeretne élni.

Felszereltség

Fürdőkád

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.