International service
Andrássy úton kínálok felújítandó lakást a Kodály köröndnél

VI.Kerület

90.000.000 HUF

1.022.727 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

88

Négyzetméter

Andrássy úton kínálok felújítandó lakást a Kodály köröndnél

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

90.000.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

88

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.022.727 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Megvételre kínálok az Andrássy úton, a Kodály körönd közelében egy második emeleti, utcai, zárt lépcsőházból nyíló felújítandó 88nm-es lakást.

 

A lakás 5 ablaka néz az Andrássy útra és egy 4 m2-es erkély is tartozik hozzá.

 

A társasház folyamatosan karbantartott és jó állapotú.

Felszereltség

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.