Nemzetközi partner
Napfényes, felújított első emelti lakás a Krisztina térnél.

I.Kerület , Víziváros

74.700.000 HUF

900.000 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószobák

m2

83

Négyzetméter

Napfényes, felújított első emelti lakás a Krisztina térnél.

I.Kerület , Víziváros

Térkép megjelenítése

74.700.000 HUF

2

Hálószobák

83

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
900.000 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Leírás

A Budai vár lábánál lakás eladó

A budai várhegy lábánál, az alagút és a Krisztina téri park között, klasszikus stílusú épület első emeletén, magas minőségben felújított duplakomfortos lakás, kettő hatalmas, napfényes szobával, új bútorzattal és gépesítéssel.

A lakás ablakai a felújítás eredményeképpen hangszigeteltek, kényelmes nyugalmat biztosítva a lakásban akár a kinti városi csúcsforgalom idején is.

Az elhelyezkedés kiváló, tömegközlekedés, park, éttermek és turisztikai láványosságok mind a szomszédban vannak. A lakás ablakainak nagy része a parkra is panorámás.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Hűtő
Bútorozott
Tehermentes
Zuhany
Mosógép
Kilátással
Sütő

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.