Nemzetközi partner
Városház utcai 3 hálós, felújított, 3. emeleti lakás

V.Kerület , Belváros

139.000.000 HUF

1.510.870 / m2 HUF

hálószoba

3

Hálószobák

m2

92

Négyzetméter

Városház utcai 3 hálós, felújított, 3. emeleti lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

139.000.000 HUF

3

Hálószobák

92

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.510.870 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
54.000 HUF
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

A teljesen berendezett lakás három tágas hálószobával és két külön fürdőszobával ideális rövid távú bérbeadásra, kényelmes befektetési lehetőség.

Leírás

Az V. kerület, Városház utcában kínálok megvételre egy 3. emeleti, három hálószobával és két fürdőszobával rendelkező felújított és igényesen berendezett 92 nm-es lakást.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Központi Fűtés
Bútorozott
Magas Belmagasság
Zuhany

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.