International service
Városház utcai 3 hálós, felújított, 3. emeleti lakás

V.Kerület , Belváros

139.000.000 HUF

1.510.870 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Városház utcai 3 hálós, felújított, 3. emeleti lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

139.000.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.510.870 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
54.000 HUF
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Az V. kerület, Városház utcában kínálok megvételre egy 3. emeleti, három hálószobával és két fürdőszobával rendelkező felújított és igényesen berendezett 92 nm-es lakást.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Központi Fűtés
Bútorozott
Magas Belmagasság
Zuhany

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.