English
Airbnb befektetés a Belvárosban

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

119.900.000 Ft

2.103.509 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

57

Négyzetméter

Airbnb befektetés a Belvárosban

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

119.900.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

57

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.103.509 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
20.235 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Belvárosban kínálunk eladásra egy első emeleti lakást.

Az 57 négyzetméteres alapterülete, egy további 5,1 négyzetméteres galériával bővűlt.

Három kényelmes hálószobával és tágas nappalival rendelkezik, így ebben a lakásban bőséges hely áll rendelkezésre a rövidtávú kiadáshoz.

Két jól felszerelt fürdőszobával és külön WC-vel felszerelt. Az ingatlan bútorozottan kerül átadásra.

Az épületben, az Airbnb szolgáltatás engedélyezett az SZMSZ  szerint.

Felszereltség

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.