English
Havas utcánál Bauhaus házban kiváló elosztású 91 nm, nappali 2 hálós 2 fürdős 3 erkélyes

V.Kerület , Belváros

89.900.000 Ft

987.912 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

91

Négyzetméter

Havas utcánál Bauhaus házban kiváló elosztású 91 nm, nappali 2 hálós 2 fürdős 3 erkélyes

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

89.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

91

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
987.912 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
72.000 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Megvételre kínálok a Váci utca és a Belgrád rakpart között, a Havas és a Molnár utca sarkánál, egy Bauhaus ház első emeletén egy 91 nm-es, 3 erkélyes!!!, átlagos/felújítandó lakást.


Az ingatlan kiváló elosztású, könnyedén kialakítható benne egy amerikai-konyhás nappali 2 hálóval , 2 fürdőszobával.
Jelenleg két nagy utcai szobája van a lakásnak, mindkettőnek van külön-külön utcai erkélye kb.4-4 nm, és a jelenlegi konyhának egy kb.2 nm-es erkélye, amely a belső udvarra néz.

A ház nemrég kapott egy vadonatúj kondenzációs kazánt, az elektromos vezetékek, gázvezetékeket is kicserélték, illetve a lift is fel van újítva, anyagilag is jól áll a ház.

A belmagassága 3.2 m, rendezett tulajdoni lapja van az ingatlannak.

Ha a város szívében szeretné megvalósítani elképzelését a lakás felújítás során, ne habozzon! Tegyen ajánlatot és keressen a további részletekért!

Felszereltség

Központi Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.