English
2 hálószobás lakás a Soroksári úton eladó!
árcsökkenés

IX.Kerület , Ferencváros

41.900.000 Ft

838.000 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

50

Négyzetméter

2 hálószobás lakás a Soroksári úton eladó! árcsökkenés

IX.Kerület , Ferencváros

Térkép megjelenítése

41.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

50

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
838.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Soroksári úton a Dunától és a Haller Gardens irodaháztól két percre, a Boráros tér és a MüPa közt félúton elhelyezkedő felújított lakás eladó. A felújítás során a vezetékek cseréjétől kezdve a burkolatok igényes átépítéséig mindenre odafigyelt a tulajdonos, valamint új, 3 rétegű üveggel ellátott nyílászárók kerültek a lakásba.

A beépített konyhabútor részeként sütő, gáztűzhely és mosogatógép is a vételár részét képezi.

A lakás fűtése rendkívül gazdaságos, mivel a gázfűtés mellé frissen beépítésre került egy légkondícionáló berendezés is, amely tökéletesen ellátja a hűtés-fűtés feladatát akár önmagában is.

A maximális biztonság érdekében szintén új, biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás tartozéka még egy kizárólagos használatú, zárható pincehelyiség is.

Kiváló döntés azoknak akik szeretnének a Duna valamint a belváros közelében élni, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a kiváló közlekedésről amit a Boráros tér valamint a Közvágóhíd közelsége nyújt.

Hívjon bizalommal!

Felszereltség

Ablak a konyhában
Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Elektromos Fűtés
Előszoba
Fürdőkád
Kaputelefon
Légkondicionáló
Mosogatógép
Pince
Sütő
Tehermentes
Zuhany

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.