English
Logodi utcaban tágas lakás

I.Kerület , Váralja

114.000.000 Ft

1.266.667 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Logodi utcaban tágas lakás

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

114.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.266.667 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

I. kerületben, Logodi utcában örökpanorámás 1.emeleti lakás eladó.

A 24nm-es nappaliból látni a Sváb-hegyet is.

Műszakilag 2021-ben felújításon esett át. Teljes gépézset, elektromos hálózat, vízvezeték és fűtésrendszer cserélve lett.

3 réteges hő-és hangszigetelt nyílászárók lettek beépítve a nappaliba, amelyek utcai nézetűek.

Az ingatlanhoz tartozik egy tároló,amely a pincében található.

A ház rendezett, szép, összesen 8 lakás található benne, ezáltal kifejezetten csendes.

Felszereltség

Ablak a mosdóban
Fürdőkád
Kaputelefon

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.