English
Nagymező utcánál 2 szobás lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

44.900.000 Ft

816.364 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

55

Négyzetméter

Nagymező utcánál 2 szobás lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

44.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

55

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
816.364 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
30.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

VI. kerületben a Nagymező utcánál eladó jelenleg 2 szobás, de 2 hálóssá alakítható lakás.

Az ingatlan a folyosón az utolsó, nincs előtte eljárás.

Leginkább befektetésre tudom ajánlani.

 

 

 

Felszereltség

Konvektor

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.