English
Ferenciek tere és a Váci utca közvetlen szomszédságában nagy erkélyes lakás
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

149.900.000 Ft

1.784.524 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

84

Négyzetméter

Ferenciek tere és a Váci utca közvetlen szomszédságában nagy erkélyes lakás árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

149.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

84

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.784.524 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
21.480 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

A Kígyó utcában, a Ferenciek tere és  a Váci utca közvetlen szomszédságában nagy erkélyes,  most fejlesztés alatt álló 6 csillagos St. Regis szállodára néző lakás eladó.
Az ingatlan déli fekvésű, egy klasszikus polgári stílusú házban található, 2 nagy szobája nyílik a híres Klotild palotára.
Nappali+ 2 háló, 2 fürdő kialakítható.

 

Felszereltség

Központi Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.