English
Diplomatanegyedben, a Doohoma-házban nappali+ 2 hálós, nagy teraszos lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

125.000.000 Ft

1.373.626 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

91

Négyzetméter

Diplomatanegyedben, a Doohoma-házban nappali+ 2 hálós, nagy teraszos lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

Térkép megjelenítése

125.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

91

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.373.626 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

A Diplomatanegyed kedvelt részén, a fasoros Benczúr utcában, a Doohoma-házban, nappali + 2 háló szobás, gardróbos lakás eladó.
A 91 m2-es+12 nm-es teraszos ingatlan a lakópark 3. emeletén található, melynek elosztása: amerikai konyha-nappali + 2 hálószoba,déli fekvésű, nagyon világos.házközponti fűtéses (egyedi méréssel), újszerű állapotú.
Kiváló közlekedési lehetőségek, a közelben buszok, földalatti- és villamoshálózat megállói.

Felszereltség

Központi Fűtés
Terasz

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.