English
Dunai panorámás erkélyes lakás

V.Kerület , Lipótváros

375.000

5.282 / m2

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

71

Négyzetméter

Dunai panorámás erkélyes lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

375.000

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

71

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
5.282 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

V. kerületben az Olimpia parknál 71 négyzetméteres, nappali + 1 hálószobás, dunai panorámás ingatlan eladó.

A lakás a harmadik emeleten található egy rendezett, liftes polgári épületben, ahonnan az erkélyről kellemes dunai panorámában gyönyörködhetünk.

Az ingatlan két bejáratának és a két meglévő mellékhelyiségnek köszönhetően a leendő tulajdonos akár két különálló lakásként használhatja majd.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával kérem keressen elérhetőségemen.

Felszereltség

Erkély
Kaputelefon

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.