English
Nemzeti Múzeumra panorámás erkélyes lakás gyönyörű házban

VIII.Kerület , Palotanegyed

165.000.000 Ft

1.161.972 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

142

Négyzetméter

Nemzeti Múzeumra panorámás erkélyes lakás gyönyörű házban

VIII.Kerület , Palotanegyed

eladva
Térkép megjelenítése

165.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

142

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.161.972 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
26.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Nemzeti Múzeumra panorámás, erkélyes, 142 nm-es, nagypolgári lakás eladó a Palotanegyedben eredeti mennyezeti stukkókkal!

Az ingatlan egy gyönyörű Ybl ház első emeletén található 4.5 méteres belmagassággal. Igazi nagypolgári milliőt áraszt ez a különleges lakás, akár impozáns ügyvédi irodának, de lakás céljára is kiválóan alkalmas.

A képek magukért beszélnek. Ha a belvárosban keres csendes környéken, mégis a város szívében egy impozáns épületben polgári lakást, megtalálta!

Hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Erkély

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.