English
Klauzál téri ingatlan!

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

105.000.000 Ft

1.093.750 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

96

Négyzetméter

Klauzál téri ingatlan!

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

105.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

96

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.093.750 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A VII. kerületben a Gozsdu udvartól karnyújtásnyira, a Klauzál téren eladó egy 5 éve saját részre, luxus kivitelben felújított (födémtől-födémig) 1. emeleti napfényes lakás.

Az ingatlan a megújulás előtt álló Klauzál téren található, ablakai a Dob utcára és a térre tekintenek. A lakás tájolása kiváló, nincs előtte épület, így rendkívül világos kora reggeltől késő délutánig.

Az ingatlan rezsije ÁTLAGFOGYASZTÁS ALATTI, így minden közműszolgáltatás csökkentett áron vehető igénybe, kompromisszumok nélkül (télen állandó 24 fok), melyet számlákkal tudunk igazolni. A lakás energetikai besorolása CC minősítésű.

Gyorsan költözhető, prémium beépített bútorokkal és gépekkel felszerelt.
Hatalmas belső terek, nagypolgári lakás révén 380 cm belmagasság.

A lakás:
-96 m2 + 4 m2 lichthof (szauna kialakítási lehetőség)
-minőségi nyílászárók
-padlófűtés, kondenzációs Bosch gázkazán
-olasz burkolatok
-minden igényt kielégítő 22 m2-es gépesített konyha, hatalmas konyhaszigettel
-teljes belmagasságban beépített gardrobe a hálószobában
-8 m2 fürdőszoba, többfunkciós wellness zuhanypanellel
-a design bútorok, megegyezés tárgyát képezik

A lakás rendelkezik a belváros minden előnyével (éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok, tömegközlekedés).

Az ingatlan egy közepes állapotú társasházban található, a lakásra eső közös költség 26 ezer Ft, minden közmű egyedi mérőórával ellátott, 1/1 tulajdonban van, per-, tehermentes.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Hűtő
Kaputelefon

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.