English
Palotanegyedben 2 db kiadható lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

72.900.000 Ft

810.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Palotanegyedben 2 db kiadható lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

Térkép megjelenítése

72.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Félemelet
Négyzetméter ár :
810.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
29.344 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Palotanegyedben, 90m2-es, két lakássá alakított, néhány éve felújított, utcai és udvari nézetű lakás.

A lakás kialakítása 50m2-es és 40m2-es Nobo fűtéses ingatlan, amely kis költségvetésből fenntartható, nagyon világos a Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően.

Felszereltség

Kaputelefon
NOBO elektromos fűtőpanel

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.