English
Vérhalom tér közelében nappali+ 3 hálószobás, budapesti panorámás, nagy tetőteraszos újszerű lakás

II. Kerület , Szemlőhegy

545.000.000 Ft

2.096.154 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

260

Négyzetméter

Vérhalom tér közelében nappali+ 3 hálószobás, budapesti panorámás, nagy tetőteraszos újszerű lakás

II. Kerület , Szemlőhegy

Térkép megjelenítése

545.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

260

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.096.154 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet

Leírás

Vérhalom tér közvetlen közelében, két szinten kialakított, alsó szinten 215nm-es, felső szinten 45 nm-es kialakítással, 100 nm-es tetőterasszal, plusz összesen 50nm-es teraszokkal rendelkező ingatlan eladó, 2002-ben épült 5 lakásos társasházban, csodálatos budapesti panorámával, rálátásra a Gellért-hegyre, Dunára, Citadellára, hidakra.

A lakás 3 éve teljeskörűen fel lett újítva, minőségi anyagokkal, berendezésekkel, bútorokkal felszerelt (Bulthaup konyha, Gaggenau konyhagépek, minőségi faburkolat stb.)

Az ingatlanhoz 3 garázs tartozik, mely a vételár részét képezi.

Rugalmasan mutatható!

Felszereltség

Garázs
Terasz
Tetőterasz
Központi Fűtés

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.