English
Magas hozamú, luxus lakás a Belváros szívében

V.Kerület , Belváros

92.900.000 Ft

2.322.500 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

40

Négyzetméter

Magas hozamú, luxus lakás a Belváros szívében

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

92.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

40

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.322.500 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
11.200 HUF
Kilátás:
Panorámás, Duna, Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

6,7%-os hozam!

A lakás tökéletesen kivitelezett, minőségi tervek alapján befejezett, berendezett. Vadonatúj, magasfényű konyhabútor, beépített konyhagépekkel (sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, beépített mosogatógép, hűtő) áll az új tulajdonos rendelkezésére, valamint a fürdőszobai mosógép és a nappaliban falra szerelt okos TV is a lakás tartozéka. Az egyedi kialakítású előszobaszekrények, bőröndtároló szekrény rengeteg tárolási helyet biztosít. Mindhárom ablakon új redőny és szúnyogháló került beszerelésre, az ablakok hő és hangszigeteltek. A hűtésről mindkét szobában 1-1 Nord klíma gondoskodik. A rendkívül alacsony fogyasztású klímák fűtőfunkcióval is rendelkeznek, így a lakás cirkó fűtését nem mindig szükséges igénybe venni. A lakás külön mérőórákkal (víz, gáz, villany) rendelkezik.
Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új tulajdonos ÁLMAIBAN SZEREPLŐ BEFEKTETÉSÉRE leljen.
A lakás elosztása kivételes: a kényelmes fogadótérből az összes helyiség feltárul előttünk. A nappali ablakából a Dunára is kilátást nyerünk. A nappali egyediségét az aranyoszlopokkal keretezett Catania mintás tapéta, valamint a minőségileg kivitelezett, kőburkolatú fal és annak egyedi hangulat megvilágítása adja. A szekrénysor süllyesztetten került beépítésre a kőfalba, ezzel szinte beleolvad, egyé válik a fal felületével. A konzolasztal feletti aranylóan csillogó olajfestmény, az industrial stílusú étkezőlámpa, valamint az artdeco hatású tükör és dohányzó asztal is emelik a tér eleganciáját, varázsát. A hálószoba különlegessége a Cristiana Masi, olasz designer által megálmodott és magas szinten kivitelezett tapéta, amin szimmetrikusan, az éjjeli szekrények fölött 2 egyedi kivitelezésű, fekete acélkeretes tükör került elhelyezésre. A csillár, valamint a bútorok, dekorációk mind a tapéta különlegességét kívánják hangsúlyozni.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.