English
Értékálló befektetés a Váci utcában

V.Kerület

54.900.000 Ft

871.429 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

63

Négyzetméter

Értékálló befektetés a Váci utcában

V.Kerület

Térkép megjelenítése

54.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

63

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
871.429 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
7.480 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Váci utca frekventált részén eladó egy belső kétszintes lakás. Tulajdoni lap szerint 43 nm, de a belső a valóságban 84 nm.

Az alsó szinten az előtérre belépve jobbra  egy kb. 25 nm-es szoba található, balra egy 8 nm-es félszoba (étkező vagy várónak is használható), melyből egy konyha fülke nyílik, szembe pedig a fürdőszoba.

Az emeletre felérve hasonlóan egy nagy 25 nm-es szobát találhatunk, valamint egy kis félszobát, mely kitűnően alkalmas dolgozónak is. 

A lakás földszinti, saját csendes udvarrésze van, melyet kizárólag a lakás bérlője/tulajdonosa használ, ugyanis nincs rajta átjárás. A fürdőszoba néhány éve esett át egy  felújításon, a többi helység közepes vagy jó állapotú. 


A Váci utca Fővám térhez közelebbi részén található, rendezett, szép házban.


A rezsiköltség alacsony, a "rezsivédett" kategóriában van.


A közös költség mindössze 7480 Ft, mely magában foglalja a korlátlan vízhasználatot is. Az alacsony rezsi miatt könnyen kiadható akár irodák részére, akár a közeli egyetemek diákjai számára. Az Airbnb megengedett a házban. 

Jelenleg a lakás bérleti szerződéssel ki van adva, ezért bérlővel is eladó, vagy igény szerint a bérleti szerződés felbontható, és akkor azonnal költözhető.
 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.