English
Jókai utcában belső kétszintes kialakítású ingatlan eladó
árcsökkenés

VI.Kerület , Belső-Terézváros

59.000.000 Ft

662.921 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

89

Négyzetméter

Jókai utcában belső kétszintes kialakítású ingatlan eladó árcsökkenés

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

59.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

89

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
662.921 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Jókai utcában belső kétszintes kialakítású ingatlan eladó.

A plusz 30 négyzetméteres galérián  még egy hálószoba, fürdő és gardrób került kialakításra.

Az ingatlan polgári, szépen felújított házban található, lakásnak illetve irodának is tökéletes, tartozik hozzá egy tároló is.

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.