English
Új Váci utcánál gyönyörű házban 66 nm-es világos lakás

V.Kerület , Belváros

77.800.000 Ft

1.178.788 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

66

Négyzetméter

Új Váci utcánál gyönyörű házban 66 nm-es világos lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

77.800.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

66

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Magas földszint
Négyzetméter ár :
1.178.788 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
22.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Az új Váci utcánál kínálok megvételre egy gyönyörű,  impozáns, polgári épületben  egy 66 nm-es, jelenleg nappali + 1 hálós, de könnyedén nappali + 2 hálós lakássá alakítható ingatlant.

A lakás kiváló adottságú, közelben a Vásárcsarnok, Metro, Váci utca. A lakás alatti kb 100 nm-es pincehelyiség is megvásárolható. Így akár üzlethelyiségnek, irodának is tökéletes választás. 

A lakás utcai nézetű, és magasföldszinti, nagyon világos. Baxi cirkó kazán biztosítja a meleg vizet, és a fűtést, a közös költség 22.000 ft havonta, 6 ponton záródó biztonsági ajtóval van felszerelve az otthon.

A belmagassága 3.8 méter, ezáltal galériázható is.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.