English
Aulich utcában felújított 3 szobás lakás

V.Kerület , Lipótváros

455.000.000 Ft

3.116.438 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

146

Négyzetméter

Aulich utcában felújított 3 szobás lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

455.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

146

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
3.116.438 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
45.000 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Szabadság térnél,az V. kerület Diplomatanegyedében, klasszikus polgári, szecessziós jegyeket magán viselő házban eladó,  három 25nm-es irodából álló ingatlan.

A tulajdoni lapon 146nm, lépcsőházból nyíló, teljesen felújítva, magas minőségű csillárokkal, 2022 augusztusi átadással.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.