English
Svábhegyen klasszikus 3 szintes villa eladó

XII.Kerület , Svábhegy

2.850.000

7.125 / m2

9

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

400

Négyzetméter

Svábhegyen klasszikus 3 szintes villa eladó

XII.Kerület , Svábhegy

Térkép megjelenítése

2.850.000

9

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

400

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
4
Emelet:
Háromszintes ház
Négyzetméter ár :
7.125 / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Ingatlan állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Telekterület:
2000 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

SVÁBHEGYI KLASSZIKUS VILLA ELADÓ

Az 1880-as években épült elegáns villa az eredeti tervrajzok alapján került gondos felújításra, homlokzata helyi védettséget élvez. Az épület a ma már ritkaságnak számító, jó állapotban fennmaradt és karbantartott, egykor tipikus svábhegyi luxusvillák egyike, a XII. kerület igen exkluzív, nyugodt, zöldövezeti részén.

A nagy belmagasságú, tágas nappali és az ebédlő fakazettás mennyezetű, a panorámás terasz a csendes, 2000 nm-es ősfás kertre néz. A 3 szintes villában 5 hálószoba és 4 fürdőszoba + 2 külön toalett, néhány többcélúan felhasználható szoba és az alsó szinten hangulatos, boltíves borospince is található. A fő hálószobához saját fürdőszoba kapcsolódik, ahogy a kert szintjén található külön bejáratú, szeparálható vendéglakáshoz is. A tágas kertben óriási tölgyfák és fenyők mellett 2 autó számára fedett kocsibeálló épült, a villa faszerkezeteinek megfelelő stílusban.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Dupla Bejárat
Erkély
Garázs
Kert
Pince
Tehermentes
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.